Wij zijn er om je verder te helpen

Wij zijn er om je verder te helpen...

De ‘Over Ons’ pagina zou een mooie lap met tekst moeten hebben over ons, onze Why, missie en visie.
Helaas vind je niets van dit alles hier. Niet omdat we niet willen, maar omdat we te druk zijn met het helpen van onze klanten. Je weet hoe het gaat, de mecaniciens auto, de schoenmakers schoenen. 

Wij zijn er om je verder te helpen

We zeggen het niet voor niets. We zeggen dit omdat het zo is.  Niets grote geld, niets duizenden klanten. 
Nadat je klant bij ons geworden bent, ben je niet zomaar van ons af. 

Wij geloven sterk in autonomie. Die van ons en natuurlijk die van onze klanten. Het leren en zelf doen, waar wij altijd op de achtergrond staan als vangnet. Om je te helpen als het even niet lukt, om een objectief inzicht te geven en vooral om je verder te helpen. En dat stopt niet bij je website, dat gaat verder in je eigen bedrijf en met jou. 

Het gaat niet om ons, wij zijn geen zelfbenoemde goeroes op een zelf gecreëerd voetstuk. 

Het gaat om jou en jouw dromen en doelen.  Het gaat erom hoe wij jou daarmee verder kunnen helpen met inzet van ons strategisch en technisch inzicht, vele jaren ervaring, eerlijkheid en transparantie.

Marjan Crabtree

Slimme Eigenwijze Oplossingen
Ik help snelle, ondernemende denkers hun achterblijvende bedrijven een schop onder de kont te geven (zodat het gelijke tred houdt met hun grote visies) Meer dan 26 jaar ervaring in het bouwen van websites. Ik drink mijn koffie zwart en eet Kiwi's met schil...
Normaal is niet gek genoeg

Jan Everts

Procesverbeteraar, Auteur, Mechanic. Een schakel tussen mens en techniek.
ActiveCampaign Certified Consultant en Reseller.
Alles zo simpel mogelijk en begrijpbaar maken. Op elk moment van de dag graag een dubbele espresso
Simpel denken is al moeilijk genoeg.

Wij kunnen natuurlijk zeggen dat we fantastisch zijn

maar onze klanten kunnen dat beter

Ik heb blind vertrouwen in jullie. Afgelopen jaar ging er een heleboel fout dus ga ik nu maar weer eens écht goed opbouwen. Daarvoor is jullie aanbod onweerstaanbaar. Ik zou gek zijn als ik het niet deed.
Over ons 2
Michael van Groeningen
Ik ben erg blij met mijn Kwalisite. De instructievideo's zijn duidelijk. Marjan en Jan zijn erg behulpzaam en reageren snel op vragen in de Facebookgroep. Hartelijk dank, Karin.
Over ons 3
Karin Driegen
Mijn site zelf maken vind ik leuk. Maar de technische achtergrond is niet mijn 'ding'. Het kiezen van thema's en plugins, het updaten waardoor dan opeens iets niet meer werkt. Gek werd ik ervan. Toen Marjan en Jan met Kwalisites startten ben ik meteen overgestapt. Ik heb al vaker met Marjan gewerkt en ze weet gewoon waar ze het over heeft. De Kwalisite maken is een invuloefening. Het kost je natuurlijk nog steeds tijd, maar alle pagina's zijn aangemaakt en opgebouwd en de filmpjes met uitleg zijn helder. Elke vraag wordt snel beantwoord in de Facebookgroep. Mijn enige twijfels was dat alle Kwalisites er hetzelfde uit zouden gaan zien doordat de opbouw al is uitgedacht. Maar je kunt hier zelf nog zoveel in aanpassen dat die twijfel snel verdween. Het geeft mij een enorme rust te weten dat mijn site 'staat' en ik me echt alleen met de inhoud hoef bezig te houden en niet meer met de techniek.
Over ons 4
Klaartje Lee-Stemerdink
Erg tevreden, klantvriendelijk en snelle reactie tijd van 2 gedreven ondernemers die hun klanten de mooiste site willen bieden tegen een mooie prijs. Top service en veel ervaring vanuit KS en dat merk je aan alles. Alles wat ze zeggen in hun promo is waar….zelfs ik kon het!
Over ons 5
Corné van Riel
Ik ben ontzettend blij dat Kwalisites op mijn weg is gekomen! Voor een degelijke/betaalbare prijs heb ik nu een prachtige site die ik, met een beetje hulp van Jan en Marjan, hélemaal zelf gemaakt heb! Daarnaast is hij helemaal in orde voor SEO alsook de wettelijke bepalingen zoals cookies en privacy verklaring. Bovendien kan ik er ten allen tijden zelf wijzigingen aan aanbrengen en kan ik daarvoor (bij problemen) ook steeds terugvallen op de mensen van Kwalisites! Echt helemaal top!!!
Over ons 6
Bieke Noels

Dit soort dingen hebben we in onze bagage...

Waarom Kwalisites in plaats van
het zelf doen of een andere partij….

Genoeg over ons. 
Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Scroll naar boven