Impressione - Kwalisites Websites

Impressione

Het is erg leuk om te ontdekken hoe je een site bouwt. Alle mogelijkheden zitten in het format ingebakken. Zelfs ik, die er geen verstand van heeft, heeft een mooie site weten te bouwen waar ik trots op ben. Je leert veel en ontdekt. Goede begeleiding fimpjes van Jan en Marjan. Wij hebben gekozen voor Kwalisites omdat we een betaalbaar alternatief wilden voor een dure design op maat site. KS is anders door de toegankelijkheid en de directe hulp via de gesloten FB groep.

Erg tevreden, klantvriendelijk en snelle reactie tijd van 2 gedreven ondernemers die hun klanten de mooiste site willen bieden tegen een mooie prijs. Top service en veel ervaring vanuit KS en dat merk je aan alles. Alles wat ze zeggen in hun promo is waar….zelfs ik kon het!

Impressione

Impressione is een kleinschalig bedrijf uit Breda dat romantische uit- en thuisbelevingen maakt. Kant en klaar en altijd verrassend anders. Voor iedereen with love die eens Impressione op zijn/haar partner wil maken. Origineel, nieuw, creatief en altijd van hoge kwaliteit.

https://impressione.nu

Kwalisites worden door ons technisch neergezet en verder uitgebouwd door onze klanten.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Interesse in je eigen Kwalisite?

Een Kwalisite is gewoon een goede site zodat jij kunt laten zien waar je écht goed in bent zelfs met 2 technische linkerhanden en zelfs als je geen kaas gegeten hebt van websites, SEO, marketing en de AVG. Een Kwalisite is compleet met template, plugins, instructies en ondersteuning voor een budgetvriendelijke eenmalige prijs.

Scroll naar top

Wil jij ook onze tips & tricks
voor jouw website ontvangen?

We sturen je niet meer dan maximaal 2 keer per maand een e-mail.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in de e-mail. Meer informatie in onze privacyverklaring.

kwalisites-logo