Wij zijn er om je verder te helpen

Impressione

Het is erg leuk om te ontdekken hoe je een site bouwt. Alle mogelijkheden zitten in het format ingebakken. Zelfs ik, die er geen verstand van heeft, heeft een mooie site weten te bouwen waar ik trots op ben. Je leert veel en ontdekt. Goede begeleiding fimpjes van Jan en Marjan. Wij hebben gekozen voor Kwalisites omdat we een betaalbaar alternatief wilden voor een dure design op maat site. KS is anders door de toegankelijkheid en de directe hulp via de gesloten FB groep.

Erg tevreden, klantvriendelijk en snelle reactie tijd van 2 gedreven ondernemers die hun klanten de mooiste site willen bieden tegen een mooie prijs. Top service en veel ervaring vanuit KS en dat merk je aan alles. Alles wat ze zeggen in hun promo is waar….zelfs ik kon het!

Impressione 1

Beste Marjan en Jan,

Dank voor alles wat jullie hebben gedaan tijdens de bouw van onze site. Jullie hebben Impressione gemaakt met de manier waarop jullie geduldig en professioneel met al die vragen van mij zijn omgegaan. Sorry voor de overlast maar wilde het allerbeste en dat is gelukt. Was leuk en ben tevreden. Jullie zijn 2 kanjers. Dank, dank, dank..grtz van iemand met 0 verstand en 2 linkerhanden op ICT gebied

Impressione; Karin en Corné

Impressione

Impressione is een kleinschalig bedrijf uit Breda dat romantische uit- en thuisbelevingen maakt. Kant en klaar en altijd verrassend anders. Voor iedereen with love die eens Impressione op zijn/haar partner wil maken. Origineel, nieuw, creatief en altijd van hoge kwaliteit.

https://impressione.nu

Scroll naar boven

Als je al een site hebt kan deze waarschijnlijk wel wat werk gebruiken.
Schrijf je nu in voor de gratis e-mailserie.

5 DINGEN DIE JE NÚ KUNT DOEN OM JE SITE METEEN BETER TE MAKEN​

En nee, dit zijn niet van die flauwe dingen die je overal op het internet vindt.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in de e-mail. Meer informatie in onze privacyverklaring.