Wij zijn er om je verder te helpen

HELP, MIJN WORDPRESS UPDATE NIET GOED!

Inhoud

Het up-to-date houden van je eigen WordPress website is net zo cruciaal als de dagelijkse koffie voor een ochtendmens. Als er nieuwe versies zijn van WordPress, je thema en plugins, is updaten de sleutel tot een veilige en efficiënte site. Gelukkig is dit proces vaak een fluitje van een cent binnen WordPress.

Echter, zoals het leven ons soms leert, kunnen er hobbels op de weg komen. Een update weigert te installeren, een foutmelding springt op het scherm, of in zeldzame gevallen gaat je site op zwart (of eigenlijk wit). Paniek? Helemaal niet nodig!

Misschien kun je niet meer in je WordPress beheeromgeving, maar er is een andere route naar de controlekamer: via FTP of direct via je hosting account. FTP, wat staat voor File Transfer Protocol, en je hosting account zijn je toegangspoorten tot de bestanden en mappen die de structuur van je website vormen.

Hier is hoe je dat doet:

1 Via FTP:

Installeer eerst het programma FileZilla en download het hier.

Je hebt de FTP-gegevens nodig van je hosting account, die je waarschijnlijk hebt ontvangen bij het aanmaken van je account.

Vul deze gegevens in op FileZilla, klik op Quickconnect en je bent verbonden met de server.

Help, mijn WordPress update niet goed! 1 Screen Shot 06 18 18 at 02.47 PM

Nu kun je de bestanden van je account in het rechtervenster zien.

2. Via je Hosting Account:

Log in op je hosting account waar je vaak toegang hebt tot een bestandsbeheerder waarmee je je bestanden en mappen kunt bekijken en wijzigen.

De acties zijn vergelijkbaar met die van de FTP-toegang.

De hobbels oplossen:

WordPress Update Problemen:

Normaal gesproken update je WordPress in je beheeromgeving. Maar als dit faalt, kun je WordPress via FTP of je hosting account installeren. Download het zip-bestand met de WordPress bestanden, pak het uit, en kopieer alles naar je server.

Thema of Plugins Updaten niet goed:

Dezelfde stappen gelden als je thema of plugins problemen geven. Download de ZIP-bestanden en sleep ze naar de theme-map of plugin map.

Nieuwe Plugin Problemen:

Als een nieuwe plugin voor een kink in de kabel zorgt, deactiveer deze dan via FTP of je hosting account. Ga naar de map met plugins en hernoem de plugin die problemen geeft.

Zijn deze technische hobbels niet echt je ding? Met een Kwalisite vaar je veilig en zeker over de digitale golven. Neem contact op en laat de technische sores aan ons over.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneren
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als je al een site hebt kan deze waarschijnlijk wel wat werk gebruiken.
Schrijf je nu in voor de gratis e-mailserie.

5 DINGEN DIE JE NÚ KUNT DOEN OM JE SITE METEEN BETER TE MAKEN​

En nee, dit zijn niet van die flauwe dingen die je overal op het internet vindt.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in de e-mail. Meer informatie in onze privacyverklaring.

Scroll naar boven