Wij zijn er om je verder te helpen

FlorenceJewelshop

Waarom heb je voor een Kwalisite gekozen?

Mijn oude site was heel traag, technisch een museumstuk en veel te groot. Bovendien mocht er nog wel een modern likje verf overheen. Kwalisites heeft in een vrij korte tijd een compleet nieuwe site gebouwd, in een modern jasje en technisch state of the art. De reacties van mijn klanten zijn overweldigend en het bezoekers aantal schiet omhoog.

FlorenceJewelshop is niet de gemakkelijkste klant, want ik eis hoge kwaliteit en alle details moeten kloppen. Maar ook met zo’n klant bleef de samenwerking niet alleen zakelijk correct, maar ook heel plezierig. Men gaf precies aan wat ik wel/niet kon verwachten en kwamen met oplossingen.

Het fijne/leuke aan de manier van werken met Kwalistes is dat je een deel van je site zelf kunt bouwen (de inhoud dus). Je bent er meer bij betrokken en je kunt naderhand zelf ook dingen wijzigen of toevoegen. Ik heb hiervan heel erg veel geleerd. En als ik er niet uitkwam… dan komt er een filmpje met uitleg!

De aftersales is prima. Snel antwoord op de vragen via een FB groep en als je ‘privé’ vragen hebt die niet in de groep thuis horen, word je via z.g. ‘tickets’ snel geholpen.

De prijs/kwaliteit verhouding is geweldig en de resultaten ook. Wat wil je nog meer. Een aanrader dus!

Wie is FlorenceJewelshop?

FlorenceJewelshop ontwerpt en maakt unieke en exclusieve sieraden voor de moderne vrouw. Elk ontwerp wordt slechts een keer gebruikt, dus je komt nooit iemand tegen met hetzelfde sieraad gemaakt door FlorenceJewelshop. Jij bent uniek en wilt er uniek uitzien!

FlorenceJewelshop werkt met (half)edelsteen kralen en voornamelijk zilver, beide van hoge kwaliteit, welke door mij worden uitgezocht op een van mijn reizen. Elke kraal heeft een verhaal en die verhalen (cultuur, natuur, mensen) verwerk ik in mijn sieraden.

Mijn passie is om zoveel mogelijk vrouwen te laten zien welke sieraden zij het beste kunnen dragen om er fantastisch uit te zien en daarmee meer zelfvertrouwen te krijgen. Daarom zijn er 10 z.g. e-books en PDF’s gratis beschikbaar om je de juiste keuze te helpen maken. En natuurlijk kan ik je altijd persoonlijk adviseren.

FlorenceJewelshop verkoopt via haar website https://florencejewelshop.com aan klanten over de hele wereld.

Scroll naar boven