De Vragenlijstexpert - Kwalisites Websites

De Vragenlijstexpert

Waarom heb je voor een Kwalisite gekozen?

Mijn site zelf maken vind ik leuk. Maar de technische achtergrond is niet ‘mijn ding’. Het kiezen van thema’s en plugins, het updaten, waardoor dan opeens iets niet meer werkt. Gek werd ik ervan. Toen Marjan en Jan met Kwalisites startten ben ik meteen overgestapt. Het geeft mij een enorme rust te weten dat mijn site ‘staat’ en ik me echt alleen met de inhoud hoef bezig te houden en niet meer met de techniek.

Wie is De Vragenlijstexpert?

De Vragenlijstexpert helpt ondernemers en organisties op een professionele en effectieve manier (zelf) onderzoek te doen. Door middel van vragenlijsten en onderzoek kom je achter de wensen, gevoelens en meningen van jouw doelgroep zodat je keuzes kunt maken die daarbij aansluiten en zo je impact, conversie en omzet vergroten.

http://www.devragenlijstexpert.nl

Kwalisites worden door ons technisch neergezet en verder uitgebouwd door onze klanten.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Interesse in je eigen Kwalisite?

Een Kwalisite is gewoon een goede site zodat jij kunt laten zien waar je écht goed in bent zelfs met 2 technische linkerhanden en zelfs als je geen kaas gegeten hebt van websites, SEO, marketing en de AVG. Een Kwalisite is compleet met template, plugins, instructies en ondersteuning voor een budgetvriendelijke eenmalige prijs.

Scroll naar top

Wil jij ook onze tips & tricks
voor jouw website ontvangen?

We sturen je niet meer dan maximaal 2 keer per maand een e-mail.

Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link in de e-mail. Meer informatie in onze privacyverklaring.

kwalisites-logo